Učitavanje...

BeHealthy

Pseće poslastice za jak imunosni sustav

BeHealthy su zdrave i ukusne visokoproteinske hrskave pseće poslastice Nupper koje jačaju imunosni sustav vašeg psa.

s janjetinom 120 g
Omega 3 i 6 Vitamina A i C Cink
Posebna cijena od 27,68 HRK Normalna cijena 36,90 HRK
  • VISOK SADRŽAJ PROTEINA
  • BEZ UMJETNIH BOJA
  • BEZ DODATNIH ŠEĆERA
  • BEZ UMJETNIH AROMA

Hrskave pseće poslastice Nupper s hranjivom janjetinom sadržavaju samo najbolje prirodne sastojke. Ispod hrskave korice skriva se sočno punjenje s esencijalnim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama za nezaustavno privlačan okus. Odabranim sastojcima dodali smo i dragocjene vitamine i minerale koji jačaju imunosni sustav vašeg psa te brinu za zdrav i jak organizam, a istodobno osiguravaju dug i sretan život vašeg četveronožnog prijatelja.

Da bi slasni zalogaji zadržali svježinu i okus, upakirani su u vrećice za višekratno zatvaranje. Ambalaža je posebno praktična i za put te služi kao idealna nagrada kod učenja, treninga i odgoja ili kao svakodnevna poslastica. Poslastice za pse se ne drobe i ne ostavljaju neugodan miris, zato će nakon uporabe vaše ruke ostati čiste.

Pseće poslastice Nupper osmislili smo u suradnji s vodećim stručnjacima za prehranu pasa, a njihova receptura prikladna je i za najizbirljivije pse. Zalogaji mogu sadržavati probavljive bjelančevine koje pseći organizam lako apsorbira.

Nagradite svojeg psa sa poslasticama za pse Nupper:

  • jer je lijepo sjedio dok vas je čekao,
  • jer je izveo potpun okret na tlu,
  • ili jednostavno zato jer ga volite.

Nupper – zdravlje vašeg psa uvijek na 1. mjestu.

Preporuke za hranjenje

Dopunska prehrambena mješavina za pse. Već za mladunce nakon 4. tjedna. Proizvod ne zamjenjuje obrok i upotrebljava se isključivo kao dodatak prehrani. Svježa voda mora uvijek biti dostupna.

 

Analitički sastojci

Sirove bjelančevine: 30,2 %

Sirove masnoće: 25,5 % (omega 3 masna kiselina 2,4 % i omega 6 masna kiselina 5 %)

Sirova vlakna: 1,0 %

Vlaga: 7,4 %

Sirovi pepeo: 5,3 %

 

Sastav

Meso i životinjski nusproizvodi (perad 25,5 %, janjetina 4 %), žitarice, ulja i masnoće, biljni proizvodi, minerali

 

Dodaci (po kg)

Nutritivni dodaci: vitamin C 1200 mg, vitamin E 110 mg, cink (cinkov sulfat monohidrat) 53 mg, vitamin A 2000 IU, vitamin D3 450 IU

Tehnološki dodaci: prirodni antioksidansi

 

Čuvanje i rok upotrebe

Čuvajte u suhom i tamnom prostoru na sobnoj temperaturi. Rok upotrebe naveden je na ambalaži. Nakon otvaranja vrećicu potrošite u roku mjesec dana.

 

PREHRAMBENI SADRŽAJ 100 g 1, 28 g (1 komad)
Energetska vrijednost 480 kcal 6 kcal
Bjelačevine 31 g  
Masnoće 26 g  
Ugljikohidrati 30 g  
Vlakna 1 g  
Pepeo 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perad

Meso peradi kvalitetno je meso s velikim postotkom bjelančevina koje su u prehrani psa iznimno važne.

Žitarice

Psi su svejedi. Dobro probavljaju žitarice koje se uglavnom sastoje od ugljikohidrata. Putem njih primaju i energiju, kao i vlakna i minerale.

Vitamin E

Vitamin E u organizmu psa djeluje kao antioksidans, što znači da štiti stanice od oksidativnog stresa. Njegov je najaktivniji oblik alfa-tokoferol.

Vitamin D3

Vitamin D je topiv u vodi. U tankom crijevu povećava mogućnost apsorpcije kalcija i fosfora te time pomaže održati njihovu odgovarajuću koncentraciju u krvi, što omogućava normalnu mineralizaciju kostiju.

Omega 3 i 6 masne kiseline

Omega 3 i 6 masne kiseline za pse su esencijalne višestruko nezasićene masne kiseline. U pravilnom omjeru doprinose zdravlju epitela, daju koži elastičnost (omega 3) te smanjuju razdražljivost i djeluju protuupalno. 

Janjetina

Janjetina je crveno meso bogato bjelančevinama, mineralima i vitaminima. To je manje masno meso karakterističnog okusa koje oduševljava i izbirljive pse. 

Vitamin C

Vitamin C ili askorbinska kiselina je vitamin topljiv u vodi, a igra antioksidativnu ulogu te aktivno sudjeluje u radu imunološkog sustava. Psi ga sintetiziraju i sami. 

Cink

Cink je element koji je nužan za rast i razvoj organizma, utječe na neurološke i reproduktivne funkcije, sudjeluje u zacjeljivanju i doprinosi radu imunološkog sustava. Sudjeluje u procesima staničnog metabolizma. Prisutan je u svim tjelesnim tekućinama i tkivima.

Vitamin A

Vitamin A igra važnu ulogu u rastu, radu imunološkog sustava, vida, a utječe i na razvoj stanica i tkiva. U namirnicama životinjskog izvora nalazi se u obliku retinola, a u namirnicama biljnog izvora u obliku karatenoida (provitamin A). 

Zadovoljan pas, zadovoljan vlasnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, kujica ih obožava

Super poslastice prikladne za učenje. S njima smo uspjeli provesti buldoga kroz dva tečaja u psećoj školi.

psece-poslastice-za-ucenje
100%
Za razmažence

Nupper je super i za one malo... hmm... razmaženije i one koji su naviknuli na ukusnu hranu. Baxtera i Ašu oduševljavaju sva tri okusa, zato je fokus tijekom igre i učenja još bolji!

 
psece-poslastice- izracun-dnevne-kolicine
 
 
 

Izračun preporučenih dnevnih količina

Sigurno doziranje prema preporukama stručnjaka.