Učitavanje...

BeStrong

Pseće poslastice za čvrste kosti i zglobove

Pseće poslastice BeStrong su zdrave i ukusne visokoproteinske hrskave poslastice Nupper koje jačaju kosti i zglobove vašeg psa.

s piletinom 120 g
Omega 3 i 6 Vitamina E i D3 Glukozamin
Posebna cijena od 27,68 HRK Normalna cijena 36,90 HRK
  • VISOK SADRŽAJ PROTEINA
  • BEZ UMJETNIH BOJA
  • BEZ DODATNIH ŠEĆERA
  • BEZ UMJETNIH AROMA

Nupper – zdravje vašega psa vedno na 1. mestu.

Hrskave pseće poslastice Nupper s visokokaloričnom piletinom sadržavaju samo najbolje prirodne sastojke. Ispod hrskave korice skriva se sočno punjenje s esencijalnim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama za nezaustavno privlačan okus. Odabranim sastojcima dodali smo i dragocjene vitamine i minerale koji brinu za zdrav razvoj i rast kostiju, služe kao preventiva od trošenja zglobova, a istodobno osiguravaju dug i sretan život vašeg četveronožnog prijatelja.

Da bi slasni zalogaji zadržali svježinu i okus, upakirani su u vrećice za višekratno zatvaranje. Ambalaža je posebno praktična i za put te služi kao idealna nagrada kod učenja, treninga i odgoja ili kao svakodnevna poslastica. Poslastice za pse Nupper se ne drobe i ne ostavljaju neugodan miris, zato će nakon uporabe vaše ruke ostati čiste.

Pseće poslastice Nupper osmislili smo u suradnji s vodećim stručnjacima za prehranu pasa, a njihova receptura prikladna je i za najizbirljivije pse. Zalogaji mogu sadržavati probavljive bjelančevine koje pseći organizam lako apsorbira.

Nagradite svojeg psa sa poslasticama za pse Nupper:

  • jer je lijepo sjedio dok vas je čekao,
  • jer je izveo potpun okret na tlu,
  • ili jednostavno zato jer ga volite.

Nupper – zdravlje vašeg psa uvijek na 1. mjestu.

Preporuke za hranjenje

Dopunska prehrambena mješavina za pse. Već za mladunce nakon 4. tjedna. Proizvod ne zamjenjuje obrok i upotrebljava se isključivo kao dodatak prehrani. Svježa voda mora uvijek biti dostupna.

 

Analitički sastojci

Sirove bjelančevine: 30,6 %

Sirove masnoće: 25,6 %

Sirova vlakna: 1,3 %

Vlaga: 7,18 %

Sirovi pepeo: 5,31 %

 

Sastav

Meso i životinjski nusproizvodi (perad 28,5 %), žitarice, ulja i masnoće, biljni proizvodi, minerali, glukozamin 1000 mg, kondroitin sulfat 430 mg, metil sulfonil metan 200 mg

 

Dodaci (po kg)

Nutritivni dodaci: Vitamin E 110 mg, vitamin D3 450 IU

 

Čuvanje i rok upotrebe

Čuvajte u suhom i tamnom prostoru na sobnoj temperaturi. Rok upotrebe naveden je na ambalaži. Nakon otvaranja vrećicu potrošite u roku mjesec dana.

 

PREHRAMBENI SADRŽAJ 100 g 1, 28 g (1 komad)
Energetska vrijednost 480 kcal 6 kcal
Bjelačevine 31 g  
Masnoće 26 g  
Ugljikohidrati 30 g  
Vlakna 1 g  
Pepeo 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perad

Meso peradi kvalitetno je meso s velikim postotkom bjelančevina koje su u prehrani psa iznimno važne.

Žitarice

Psi su svejedi. Dobro probavljaju žitarice koje se uglavnom sastoje od ugljikohidrata. Putem njih primaju i energiju, kao i vlakna i minerale.

Glukozamin

Glukozamin je spoj koji je u organizmu psa prirodno prisutan. Sa starošću količina glukozamina opada. Njegovo dodavanje doprinosi očuvanju zdravih i čvrstih kostiju te sudjeluje u nastanku vezivnog tkiva. 

Kondroitin sulfat

Kondroitin sulfat potiče stvaranje hrskavice. Djeluje tako da sprječava da enzimi razgrađuju hrskavicu. U kombinaciji s glukozaminom potiče stvaranje hrskavice i povećava pokretljivost zglobova.

Metil sulfonil metan

MSM ili organski sumpor igra važnu ulogu u zdravlju kostiju. Pomaže u pokretljivosti zglobova, olakšava bolove i smanjuje oticanje.

Vitamin E

Vitamin E u organizmu psa djeluje kao antioksidans, što znači da štiti stanice od oksidativnog stresa. Njegov je najaktivniji oblik alfa-tokoferol.

Vitamin D3

Vitamin D je topiv u vodi. U tankom crijevu povećava mogućnost apsorpcije kalcija i fosfora te time pomaže održati njihovu odgovarajuću koncentraciju u krvi, što omogućava normalnu mineralizaciju kostiju.

Omega 3 i 6 masne kiseline

Omega 3 i 6 masne kiseline za pse su esencijalne višestruko nezasićene masne kiseline. U pravilnom omjeru doprinose zdravlju epitela, daju koži elastičnost (omega 3) te smanjuju razdražljivost i djeluju protuupalno. 

Zadovoljan pas, zadovoljan vlasnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, kujica ih obožava

Super poslastice prikladne za učenje. S njima smo uspjeli provesti buldoga kroz dva tečaja u psećoj školi.

psece-poslastice-za-ucenje
100%
Za razmažence

Nupper je super i za one malo... hmm... razmaženije i one koji su naviknuli na ukusnu hranu. Baxtera i Ašu oduševljavaju sva tri okusa, zato je fokus tijekom igre i učenja još bolji!

 
poslastice-za-pse-doziranje
 
 
 

Izračun preporučenih dnevnih količina

Sigurno doziranje prema preporukama stručnjaka.