Učitavanje...

3 x BeShiny

Paket prirodnih psećih poslastica Nupper BeShiny

BeShiny su zdrave i ukusne visokoproteinske hrskave poslastice za pse Nupper koje osiguravaju zdravu kožu i sjajnu dlaku.

s lososom 3 × 120 g
Omega 3 & 6 Vitamin E BIOTIN
80,18 HRK Normalna cijena 106,90 HRK

* Obavezna polja

  • VISOK SADRŽAJ PROTEINA
  • BEZ UMJETNIH BOJA
  • BEZ DODATNIH ŠEĆERA
  • BEZ UMJETNIH AROMA

Hrskave pseće poslastice Nupper s niskokaloričnim lososom sadrže samo najbolje prirodne sastojke. Ispod hrskave korice skriva se sočno punjenje s esencijalnim omega 3 i omega 6 masnim kiselinama za nezaustavno privlačan okus. Odabranim sastojcima dodali smo i dragocjene vitamine i minerale koji jačaju dlaku i nokte te im vraćaju zdravprirodan sjaj, a istodobno osiguravaju dug i sretan život vašeg četveronožnog prijatelja.

Da bi slasni zalogaji zadržali svježinu i okus, upakirani su u vrećice za višekratno zatvaranje. Ambalaža je posebno praktična i za put te služi kao idealna nagrada kod učenja, treninga i odgoja ili kao svakodnevna poslastica. Poslastice za pse se ne drobe i ne ostavljaju neugodan miris, zato će nakon uporabe vaše ruke ostati čiste.

Pseće poslastice Nupper osmislili smo u suradnji s vodećim stručnjacima za prehranu pasa, a njihova receptura prikladna je i za najizbirljivije pse. Zalogaji mogu sadržavati probavljive bjelančevine koje pseći organizam lako apsorbira.

Nagradite svojeg psa sa poslasticama za pse Nupper:

  • jer je lijepo sjedio dok vas je čekao,
  • jer je izveo potpun okret na tlu,
  • ili jednostavno zato jer ga volite.

 

Nupper – zdravlje vašeg psa uvijek na 1. mjestu.

Preporuke za hranjenje

Dopunska prehrambena mješavina za pse. Već za mladunce nakon 4. tjedna. Proizvod ne zamjenjuje obrok i upotrebljava se isključivo kao dodatak prehrani. Svježa voda mora uvijek biti dostupna.

 

Analitički sastojci

Sirove bjelančevine: 30,9 %

Sirove masnoće: 24,2 % (2,4 % omega 3 masna kiselina i 5 % omega 6 masna kiselina)

Sirova vlakna: 1,5 %

Vlaga: 7,7 %

Pepeo: 5,5 %

 

Sastav

Meso i životinjski nusproizvodi (24 % perad), ribe i riblji proizvodi (5 % losos), žitarice, ulja i masnoće, biljni proizvodi, minerali

 

Dodaci (po kg)

Nutritivni dodaci: Vitamin E110 mg, biotin 175.000 μg

Tehnološki dodaci: prirodni antioksidansi

Senzorni dodaci: prirodno bojilo

 

Čuvanje i rok upotrebe

Čuvajte u suhom i tamnom prostoru na sobnoj temperaturi. Rok upotrebe naveden je na ambalaži. Nakon otvaranja vrećicu potrošite u roku mjesec dana.

 

PREHRAMBENI SADRŽAJ 100 g 1, 28 g (1 komad)
Energetska vrijednost 480 kcal 6 kcal
Bjelačevine 31 g  
Masnoće 26 g  
Ugljikohidrati 30 g  
Vlakna 1 g  
Pepeo 5 g  
Vlaga 7 g  

 

Perad

Meso peradi kvalitetno je meso s velikim postotkom bjelančevina koje su u prehrani psa iznimno važne.

Žitarice

Psi su svejedi. Dobro probavljaju žitarice koje se uglavnom sastoje od ugljikohidrata. Putem njih primaju i energiju, kao i vlakna i minerale.

Vitamin E

Vitamin E u organizmu psa djeluje kao antioksidans, što znači da štiti stanice od oksidativnog stresa. Njegov je najaktivniji oblik alfa-tokoferol.

Omega 3 i 6 masne kiseline

Omega 3 i 6 masne kiseline za pse su esencijalne višestruko nezasićene masne kiseline. U pravilnom omjeru doprinose zdravlju epitela, daju koži elastičnost (omega 3) te smanjuju razdražljivost i djeluju protuupalno. 

Losos

Losos je riba i iznimno je dobar izbor omega 3 masnih kiselina koje potiču imunološki sustav. One pozitivno utječu na zdravlje kože i dlake. Losos je dobrog i psima privlačnog okusa. 

Biotin

Biotin ili vitamin B7 topiv je u vodi. Važnu ulogu igra u metabolizmu makronutrijenata te doprinosi očuvanju zdrave dlake, noktiju i kože.

Zadovoljan pas, zadovoljan vlasnik.

100%
Vrhunska kvaliteta, kujica ih obožava

Super poslastice prikladne za učenje. S njima smo uspjeli provesti buldoga kroz dva tečaja u psećoj školi.

psece-poslastice-za-ucenje
100%
Za razmažence

Nupper je super i za one malo... hmm... razmaženije i one koji su naviknuli na ukusnu hranu. Baxtera i Ašu oduševljavaju sva tri okusa, zato je fokus tijekom igre i učenja još bolji!

 
kalkulator-za-izracunavanje-kolicine-poslastica-za-pse
 
 
 

Izračun preporučenih dnevnih količina

Sigurno doziranje prema preporukama stručnjaka.