Učitavanje...

 
 

Tko je Nupper?

Kao mlada tvrtka na tržištu pseće prehrane tražili smo način kako se razlikovati od konkurencije te svojim klijentima i njihovim ljubimcima ponuditi samo najbolje zdrave pseće poslastice..

S obzirom na prirodne sastojke i jaku želju da naše poslastice za pse budu ukusne i izbirljivim i osjetljivim psima, osmislili smo slasnu recepturu bez dodanog šećera, umjetnih boja i aroma.

Više znanja u našim člancima
Nupper naša priča
 

priprava iz naravnih vsebin
 

Obogaćena svakodnevna prehrana vašeg psa

U svojim poslasticama za pse objedinili smo važne sastojke kojima se obogaćuje svakodnevna prehrana vaših pasa i time ukupno pridonosi zdravom razvoju, dugom i sretnom životu vašeg psa, te dodatno jačaju veze između vas i psa za obilje nezaboravnih zajedničkih trenutaka.

Budući da nam je kvaliteta života vašeg psa uistinu najvažnija, surađujemo sa stručnjacima iz različitih područja.

Zajedno smo izradili izračun za preporučeni dnevni unos koji će vam pomoći da sigurno dozirate pseće poslastice i svoju mrežnu stranicu obogatili raznolikim aktualnim temama u obliku članaka, gdje rješavamo vaša pitanja i nedoumice.

  • VISOK SADRŽAJ PROTEINA
  • BEZ UMJETNIH BOJA
  • BEZ DODATNIH ŠEĆERA
  • BEZ UMJETNIH AROMA

 

Za zdravlje i dobro raspoloženje vašeg psa

Ponosno možemo reći da smo marka psećih poslastica koje su dobre i za vlasnike i pse, a proizvedene su u Sloveniji od prirodnih sastojaka i bez štetnih dodataka.

 

Odaberite Nupper – zdravlje i dobro raspoloženje vašeg psa uvijek su na prvom mjestu.

 

 

Jednostavan izračun doziranja
nupper kalkulator

Odaberite Nupper

Zdravlje vašeg psa uvijek na 1. mjestu.