Pravila zaštite osobnih podataka

Učitavanje...

Zašto tvrtka Nupper prikuplja i obrađuje moje osobne podatke?

Glavni cilj tvrtke Nupper je pružati svojim kupcima izvrsnu uslugu i time postići optimalno zadovoljstvo kupca. Da bismo ostvarili taj cilj, pomoću prikupljenih osobnih podataka, koje nam šaljete, omogućujemo bolje informiranje o svojem prodajnom programu, o nagradnim igrama te o dodatnim uslugama koje vam omogućuju bolji doživljaj prilikom kupnje u trgovinama Nupper te time veće zadovoljstvo. Pomoću osobnih podataka koje nam šaljete uz ispunjavanje određenih drugih uvjeta možete ostvariti pravo i na dodatne popuste pri kupnji.

Tvrtka Nupper obrađuje vaše osobne podatke isključivo na temelju vaše privole i samo u svrhu, odnosno u svrhe za koje ste svoje osobne podatke poslali u tvrtku Nupper.

Koje moje osobne podatke tvrtka Nupper prikuplja i obrađuje?

Tvrtka Nupper prikuplja i obrađuje isključivo one vaše osobne podatke koje ste dostavili prilikom prijave za određenu uslugu (prijava za e-novosti, prijava za e-časopis, prijava za uslugu Arhitekt savjetuje, prijava za Nupperovu karticu vjernosti, prijava za sudjelovanje v nagradnoj igri itd.), odnosno koje ste dostavili kao kontakt podatke u svrhu dodatnog informiranja od strane tvrtke Nupper (internetski kontaktni obrazac). Ti osobni podaci mogu biti: e-adresa, ime i prezime, adresa prebivališta, telefonski broj, kao i podaci o kupnjama ako date privolu za obradu tih podataka.

Prilikom posjeta mrežnoj stranici tvrtka Nupper pomoću kolačića prikuplja i informacije o tome koliko ste puta posjetili našu mrežnu stranicu i koji vas sadržaji na našoj mrežnoj stranici privlače. Kolačići nam omogućuju optimizaciju mrežne stranice, a ovisno o vašim željama i interesima time vam omogućuju veće zadovoljstvo prilikom daljnjih posjeta naše mrežne stranice. Kolačići sami po sebi ne sadržavaju nikakve podatke koji bi omogućavali identifikaciju osobe, a ako nam te podatke dostavite sami, na primjer registracijom, oni se mogu povezati s podacima koji su spremljeni u kolačiću. Više o kolačićima možete pročitati ovdje.

Tko obrađuje moje osobne podatke?

Voditelj obrade vaših osobnih podataka je društvo Nupper, družba za proizvodnjo, trgovino in storitve, d.o.o., Stegne 35, Ljubljana, 1000 Ljubljana.

Vaše osobne podatke u ime tvrtke Nupper obrađuju ovlaštene osobe koje su osposobljene za osiguravanje potpune zaštite osobnih podataka.

Kako je osigurana zaštita mojih osobnih podataka?

Tvrtka Nupper kao voditelj obrade osobnih podataka poštuje vašu privatnost i obvezuje se da će sve pribavljene osobne podatke pažljivo čuvati i da ih bez vaše privole neće prosljeđivati trećim osobama, odnosno da ih neće upotrijebiti u druge svrhe osim onih za koje su osobni podaci dostavljeni.

Osobne podatke obrađujemo u skladu sa zahtjevima važećeg europskog i nacionalnog zakonodavstva o zaštiti osobnih podataka. U svrhu zaštite osobnih podataka primjenjujemo interni pravilnik o zaštiti osobnih podataka. Svaki pojedinac ima se pravo na vlastiti zahtjev upoznati s pravilnikom tvrtke Nupper.

Koliko dugo čuvate moje osobne podatke?

Osobne podatke koje nam dostavljate obrađujemo samo onoliko koliko je potrebno da se ispuni svrha za koju su dostavljeni. Nakon ispunjenja svrhe osobni podaci koje ste nam dostavili se brišu. Ako osobne podatke dostavite u svrhu boljeg informiranja, oni se prikupljaju i obrađuju do vašeg opoziva koji možete poslati u bilo kojem trenutku na adresu info@nupper.eu.

Mogu li zatražiti brisanje osobnih podataka?

Da. Brisanje osobnih podataka iz naših evidencija možete zatražiti u bilo kojem trenutku putem e-adrese info@nupper.eu.

Kakva su moja prava u vezi s osobnim podacima koje aljem?

Tvrtka Nupper ima obvezu obrađivati osobne podatke samo u svrhe za koje ste poslali osobne podatke. Vi imate pravo kontrolirati izvršavanje te obveze. U bilo kojem trenutku možete opozvati svoju privolu za obradu osobnih podataka, zatražiti da vam tvrtka Nupper omogući uvid u vaše osobne podatke koje obrađuje, zatražiti da vam dostavi podatke (kopiju, ispis) o obradi vaših osobnih podataka i zahtijevati ispravak, zabranu obrade ili brisanje svojih osobnih podataka. Također možete zatražiti da tvrtka Nupper vaše osobne podatke dostavi drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi koju vi odredite.

Sva eventualna pitanja ili zahtjeve pošaljite na elektroničku adresu info@nupper.eu.

Tvrtka Nupper na vaš će zahtjev odgovoriti u najkraćem mogućem roku, odnosno najkasnije u roku od 30 dana.

U slučaju da našim odgovorom na svoj zahtjev za uvid, ispravak, zabranu obrade, prijenos podataka ili brisanje podataka niste zadovoljni, odnosno smatrate da su prekršena vaša prava na zaštitu osobnih podataka, možete se žaliti nacionalnom nadzornom tijelu, na adresi: Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana.